Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse og indsamle statistik. Ved at bruge VASE A/S accepterer du brugen af cookies.

Vi forhandler

Vi forhandler

Vi lægger meget vægt på høj kvalitet og vi forhandler derfor med de bedste indenfor branchen.

faber.png

Faber er Danmarks førende producent af rullegardiner, persienner, panelgardiner, Duette®, lamelgardiner, plisségardiner og markiser. Fra hovedkvarteret i Odense både udvikler og markedsfører Faber produkter til private såvel som virksomheder. Fabers dedikerede designere arbejder konstant på at udvikle farver og mønstre, der på en gang er moderne og samtidig repræsenterer en skandinavisk designtradition, der gør Fabers produkter langtidsholdbare.

Se mere på faber.dk

lunaflex.png

Der er mere end 60 års inspirerende design, innovative produktudviklinger og høj kvalitet vævet ind i hvert enkelt Luxaflex® gardin. Altid skræddersyet og skabt med omhu. Det er det, der skiller Lunaflex ud – en omhyggelige kvalitetsbevidsthed i forhold til hvert specialfremstillet gardin. Alle gardiner bliver skræddersyet efter målene på dine vinduer – og efter de specifikationer du ønsker. Med en løsning fra Lunaflex kan du nyde dine gardiner i mange år frem.

Se mere på lunaflex.dk

logo-kvadrat.png

Danske Kvadrat er Europas førende producent af designtekstiler. Kvadrat producerer moderne tekstilvarer i høj kvalitet, til brug for både private og virksomheder. Siden Kvadrats start i 1968 har virksomheden haft et stærkt fokus på at levere et bredt produktudvalg i moderne og tidsløst design - og med minimal miljøpåvirkning. Kvadrat samarbejder ofte med kendte kunstnere og har tidligere arbejdet med bl.a. Olafur Eliasson og Philippe Parreno.

Se mere på kvadrat.dk

glatz_english.jpg

Se mere på Glatz.com

Gratis opmåling
Hos Vase kan vi hjælpe med en stilfuld og elegant kvalitetsløsning til hjemmet, kontoret eller butikken. Kontakt os og bestil gratis opmåling.

Vi flytter under samme tag

Pr. 18/12 flytter Vase A/S og Hans Aa A/S under samme tag. Det betyder at pr. 1/1 2018 vil vores nye adresse være Malervej 10, 6710 Esbjerg V