Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse og indsamle statistik. Ved at bruge VASE A/S accepterer du brugen af cookies.

Vores værdier

Kvalitet og ordholdenhed

Hos Vase er vores værdier kernen i vores virksomhed, og de vejleder os i vores ageren overfor både kollegaer, kunder og partnere.

Høj kvalitet, ærlig rådgivning 
Siden vores start i 1909 har høj kvalitet været omdrejningspunktet i alt hvad vi gør. Det betyder at vi aldrig går på kompromis med vores produkter og løsninger. 

Vi bestræber os på altid at yde den bedst mulige service gennem ærlig og kompetent rådgivning. Vi stræber altid efter at blive bedre, og som specialister i enkle og smarte løsninger i et altid foranderligt miljø, gør vi en stor indsats i at afdække hver enkelt kundes behov og muligheder.

Vi er åbne, ansvarlige og møder alle med respekt. Vi er konsekvente i ord og handling og leverer altid, hvad vi lover.

Kan vi hjælpe er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 7512 3288 eller benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at betjene dig.

Gratis opmåling
Hos Vase kan vi hjælpe med en stilfuld og elegant kvalitetsløsning til hjemmet, kontoret eller butikken. Kontakt os og bestil gratis opmåling.

Vi flytter under samme tag

Pr. 18/12 flytter Vase A/S og Hans Aa A/S under samme tag. Det betyder at pr. 1/1 2018 vil vores nye adresse være Malervej 10, 6710 Esbjerg V