Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse og indsamle statistik. Ved at bruge VASE A/S accepterer du brugen af cookies.

Hvorfor Vase

Hvorfor vælge Vase

Når du handler med Vase, handler du med en virksomhed der sætter kvalitet, ordholdenhed og godt håndværk i højsædet. Hos Vase har vi stor erfaring i salg og opsætning af markiser, gardinløsninger, mørklægning, scenetæpper samt udarbejdelse af specialløsninger inden for læsejl og solafskærmning. 

Mange års erfaring
Med rødder helt tilbage i 1909 har vi en stor erfaring at trække på. Det giver os en solid platform og en unik ekspertise, hvor vi ved hvad der holder. Både håndværksmæssigt og trendmæssigt.

Mærkevarer vi kan stå inde for
Der er ikke noget mere irriterende end at have købt en løsning, der ikke virker efter hensigten, eller bliver slidt op efter kort tid. Derfor forhandler vi udelukkende kendte mærkevarer som for eksempel Faber, Kvadrat og Lunaflex, hvor vi kan stå inde for kvaliteten. 

Kompetent rådgivning
Lamel eller panelgardiner? Persienner, rullegardiner eller noget helt tredje? Hos Vase er du sikret kompetent rådgivning af faguddannet personale, der kan hjælpe dig med at træffe de rette valg og vælge en løsning, der vil glæde i mange år frem i tiden.

Gratis opmåling 
Vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige løsning til dit hjem, din virksomhed eller din forretning. Derfor kommer vi gerne ud, viser udvalget, rådgiver og måler op, når det bedst passer dig. Uden beregning naturligvis.

Også presenning
Gennem hans aa tilbyder vi også et bredt udvalg af presenning til alle formål. Fra industri presenning til presenning til offshore og landbrug.

Kan vi hjælpe, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 7512 3288 eller benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at betjene dig.


Gratis opmåling
Hos Vase kan vi hjælpe med en stilfuld og elegant kvalitetsløsning til hjemmet, kontoret eller butikken. Kontakt os og bestil gratis opmåling.

Vi flytter under samme tag

Pr. 18/12 flytter Vase A/S og Hans Aa A/S under samme tag. Det betyder at pr. 1/1 2018 vil vores nye adresse være Malervej 10, 6710 Esbjerg V